محترم محمد ولی

وزیر دفاع پاکستان در مصاحبه با اسکای نیوز :

ما سی سال کار کثیف انجام دادیم

۳۰ سال کار کثیف ؛

۱-اهداف کثیف .

۲- ابزار کثیف .

۳- جنگ کثیف .

۴- برای کشورهای کثیف .

۵-پیامد کثیف .

متن مصاحبه خواجه محمد اصف وزیر دفاع پاکستان با اسکای نیوز ؛

سوال ؛ " آیا پاکستان سابقه طولانی در پشتیبانی ، آموزش و تامین مالی گروه‌های تروریستی دارد ؟ ".

جواب ؛ " ما سه دهه است که این کار کثیف را برای ایالات متحده و غرب از جمله انگلیس انجام می‌دهیم. این اشتباهی بود که انجام دادیم و به همین دلیل است که اکنون این مسائل به ما نسبت داده می‌شود " .

۱-- اهداف کثیف ؛

-- انتقام شکست آمریکا در ویتنام از شوروی در افغانستان با خون افغانها که سودی برای ما نداشت . اگر قوای شوروی بیرون شد بیست سال عسکر ناتو و آمریکا درینجا محشر خون و کشتار به پا کردند .

۲-- استقرار یک نظام غیر مشروع برامده از سی سال کار کثیف با تابعیت از آنچه پاکستان میخواسته ( تشکیل حکومت عبوری در گورنر هاوس پشاور زیر سرپرستی نواز شریف و ای. اس. ای. ) .

-- ویرانی کامل افغانستان برای اهداف جیو پولیتیک ، جیو استراتژیک،و جیو اکانومیک .

-- از لحاظ جیو پولیتیک ؛ تبدیل این جغرافیه به حوزه نفوذی کامل پاکستان نه چیزی کمتر از صوبه پنجم آن.

-- از لحاظ جیو استراتژیک ؛ افغانستان بحیث عمق استراتژی پاکستان در جنگهای احتمالی با هند .

-- از لحاظ جیو ایکانومیک ؛ در اختیار گرفتن همه منابع سه تریلیون دالری افغانستان با در دست داشتن بنادر و شاهراه هایکه به آسیای میانه و ایران منتهی میگردد .

۲-- ابزار کثیف ؛

قراردادن وفادارترین های آمریکا و انگلیس و پاکستان در راس تنظیم های جهادی و اداره آنها توسط ای.اس.ای پاکستان ، سی. ای. ای. آمریکا و mi6 انگلیس با انگیزش احساسات عقیدتی مردم بحیث خط فکری فریبنده نه اصل حقیقت . به همین لحاظ نتوانستند با رسیدن به قدرت آنچه می‌گفتند عملی سازند و ناکام شدند .

۳-- جنگ کثیف ؛

مبنای این جنگ تروریسم لجام گسیخته ، ویرانگر ی و قتل عام بود که خواجه اصف آنرا اعتراف کرده است ، راکت پراگنی بر شهر ها ، اجرای انفجارات در مناطق مزدحم، اختطاف ، ترور ، ویرانی پل و پلچک و هر نوع تاسیسات دولتی اعم سوختاندن مکاتب ، شفاخانه ها ، کلینیک‌ها وغیره . در آن جنگ تمیز دوست و دشمن و بی گناه و با گناه وجود نداشت تفاوت میان طفل و زن و مرد کهنسال ، عالم و روحانی و استاد و معلم وجود نداشت بکش وبکش و ویران کن شعار بود .

۴-- برای کشورهای کثیف ؛

به بیان خواجه اصف برای آمریکا، غرب و از جمله بریتانیا ، کشورهای عربی بحیث دستیاران غرب ازین جنگ حمایت کردند ولی هیچ چیزی بدست نیاوردند ، آمریکای کثیف که در بیش از دوصد سال عمرش بیش از ۳۷ بار به مناطق مختلف جهان تاخته است ، عسکر پیاده کرده ، اشغال نموده ، کشته و ویران کرده است اساسگزار و حامی این جنگ بود . افغانستان ، عراق ، لیبی، سوریه نمونه های قرن ۲۱ اند . حمایت بی پرده از جنایات آدم‌کشی اسرائیل در غزه نمونه کثافتکاری عریان در همین سالها است . با حفظ خروج نظامی از افغانستان ازین کشور دستبردار نیست و از فشار بران ابا نمیورزد ( تعزیرات بانکی و انجماد پول‌های افغانستان در آمریکا ) .

انگلستانیکه هنوز اثرات کار نامه های استعماری اش در مستعمره های سابقش باعث درگیری ها ، اختلافات و برخوردها می‌شود و در سیاست شیطنت و به هم اندازی استاد جهان است و پاکستانیکه از تاسیس تا اکنون در خدمت آن دو‌کشور قرار دارد .

۵-- پیامد کثیف؛

از بین بردن آنچه در طول ۶۰ سال کار دولت شاهی و جمهوری محمد داود از مادیت تا معنویت و تبدیل کشور به ویرانه و عقبگرد آن از ترقی و تعالی فکری و عملی .

پس حرف وزیر دفاع پاکستان حقیقت واضح است که سه دهه کار کثیف انجام داده اند و افغانستان ازین کثافت کاری بیشترین ضربات را برداشته و هنوز دستهای کثیف آن کثافتکاران طور کلی از کشور کوتاه نشده است تا حدیکه با وصف چنین اعترافات و چشمدیدها هستند افغانهایکه در تلویزیون‌ها از پاکستان حمایت می‌کنند و از ویرانگری های آن چشم می پوشند . اما خوشبختانه در میان مردم از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب نام پاکستان با نفرت یاد میگردد .

پاکستان موفق نشد به اهدافش به افغانستان برسد ازین سبب از کارهای کثیفش دست بر نمی‌دارد.

بیداری مردم و تشخیص دوست و دشمن می‌تواند سرآغاز یک تحول فکری باشد تا دیگر فریب آنان را نخورد .

عقاید نویسنــــدگـان لـــزوما نظــر هـــوډ نمی باشــد